۲۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱

طرح ارتقای امنیت اجتماعی در دیلم اجرا شد

 طرح ارتقای امنیت اجتماعی در دیلم اجرا شد

بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان دیلم گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی در دیلم اجرا و ۱۵ نفر دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس علی یاری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی محله محور، مأموران انتظامی شهرستان یک عرضه کننده مواد مخدر را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه که قصد جابجایی مواد مخدر در این شهرستان را داشت دستگیر کردند.

وی افزود: در بازرسی از منزل این فرد، مقدار ۱۰ کیلو گرم تریاک، که به طرز ماهرانه‌ای در منزل جاساز شده بود، کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دیلم اظهار داشت: در اجرای طرح امنیت اجتماعی ۲ نفر خرده فروش و ۱۲ نفر معتاد را در سطح شهرستان دستگیر و متهمین پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مأموریت‌های مهم پلیس، مبارزه با هرگونه حمل، نگهداری، خرید و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلای خانمان سوز جامعه است و برخورد کارکنان انتظامی در این راستا محکم و قاطع خواهد بود.

کد مطلب 5658501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha